BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAmasya‘da 6 katlı bina çöktü!----

Amasya‘da 6 katlı bina çöktü!

Amasya‘da 6 katlı bina çöktü!
20 Aralık 2014 - 18:24 www.finansgundem.com

Amasya İl Özel İdaresi İşhanı'nın yıkımı sırasında 6 katlı binanın duvarı çöktü

Amasya'da bugün meydana gelen olayda, belediye tarafından yıkımı devam eden 6 katlı İl Özel İdaresi İşhanı aniden çöktü. 6 katlı binanın çökmesi ile birlikte bölgede çalışan işçiler büyük korku ve panik yaşadı.

Binanın kepçenin üzerine çökmesi ile birlikte operatör evli ve 2 çocuk babası Osman Hamurkoparan ve bir başka iş makinesinin operatörü 29 yaşındaki Satılmış Karadoğan, beton yığınlarının altında kaldı. Bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında beton yığınlarının arasından çıkarılan Satılmış Karadoğan, Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölge gelen AFAD ekipleri beton yığınlarının altında kalan Osman Hamurkoparan'a ulaşamadı. Kepçe operatörüne ulaşabilmek için ekiplerin çalışmasının sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşhanının yıkım töreni, geçen 16 Aralık tarihinde Vali İbrahim Halil Çomaktekin ve Belediye Başkanı Ak Partili Cafer Özdemir'in katılımı ile yapılmıştı. Yıkım çalışmaları bugünde devam ediyorduAmasya'da bugün meydana gelen olayda, belediye tarafından yıkımı devam eden 6 katlı İl Özel İdaresi İşhanı aniden çöktü. 6 katlı binanın çökmesi ile birlikte bölgede çalışan işçiler büyük korku ve panik yaşadı. Binanın kepçenin üzerine çökmesi ile birlikte operatör evli ve 2 çocuk babası Osman Hamurkoparan ve bir başka iş makinesinin operatörü 29 yaşındaki Satılmış Karadoğan, beton yığınlarının altında kaldı. Bölgeye çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Geniş güvenlik önlemleri altında beton yığınlarının arasından çıkarılan Satılmış Karadoğan, Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bölge gelen AFAD ekipleri beton yığınlarının altında kalan Osman Hamurkoparan'a ulaşamadı. Kepçe operatörüne ulaşabilmek için ekiplerin çalışmasının sürdüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İşhanının yıkım töreni, geçen 16 Aralık tarihinde Vali İbrahim Halil Çomaktekin ve Belediye Başkanı Ak Partili Cafer Özdemir'in katılımı ile yapılmıştı. Yıkım çalışmaları bugünde devam ediyordu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)