BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAlmanya'dan 'hayır'a sert tepki----

Almanya'dan 'hayır'a sert tepki

Almanya'dan 'hayır'a sert tepki
06 Temmuz 2015 - 00:16 www.finansgundem.com

Yunanistan'daki referandumdan açık ara 'hayır' sonucu çıkması Almanya'dan sert tepkilere yol açtı

Yunanistan'da referandumun ilk sonuçlarının açıklanmasının ardından dünyadan tepkiler gelmeye başladı. Almanya Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Sigmar Gabriel referandumun ardından "Çipras, Yunanistan ve Avrupa'nın uzlaşmak için kurduğu son köprüleri de attı."

ALMANYA'DAN REFERANDUM YORUMU

Almanya'nın muhafazakar milletvekili Michael Fuchs, Başbakan Çipras'ın bir felakete neden olduğunu söyledi. Sonuçlara saygı duyuyorum diyen Fuchs "48 saat içerisinde herhangi bir çözüme ulaşılamayacak" dedi.

Almanya Başbakan Yardımcısı ve Ekonomi Bakanı Sigmar Gabriel, kurtarma paketini açıkça reddeden Yunanistan'la yeni bir paket üzerinde müzakere edilmesini hayal etmenin güç olduğun söyledi.

Tagesspiegel gazetesine konuşan Alman Sosyal Demokrat Partisi lideri Sigmar Gabriel, Çipras hükümetinin Yunan halkını daha fazla yalnızlık ve umutsuzluğa sürüklediğini belirtti. Gabriel, "Çipras, Yunanistan ve Avrupa'nın uzlaşmak için kurduğu son köprüleri de attı." diye konuştu.

Almanya Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Yunanistan'da bugün yapılan referandumun sonucunun kabul edilmesi gerektiğini söyledi.

İran görüşmeleri için geldiği Viyana'da açıklama yapan Alman bakan, referandumdan hangi sonuçların çıkarılacağı konusunun öncelikle Yunanistan'ın düşünmesi gerektiğini belirterek, "Şimdi top Yunanistan'da." dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)