BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAKP'li vekilden İzmirli gençler için şok tweet!----

AKP'li vekilden İzmirli gençler için şok tweet!

AKP'li vekilden İzmirli gençler için şok tweet!
22 Mayıs 2015 - 17:57 www.finansgundem.com

AK Parti'li vekil: "CHP'li İzmirli gençlerin özgürlükten anladığı açık giyinmek, kafayı çekmek, sabaha kadar eğlenmek"

AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, twitter hesabından 33 madde şeklinde paylaştığı 'İzmir'den notlar' başlıklı kentle tespitlerde bulundu. İçten, "İzmir'de alttan gelen gençlik, değerlerimize aykırı bir yaşam şekli ile yetişiyor ve kendi aileleri bile bu durumdan şikayetçi" dedi.

Twitter'daki paylaşımlarına, 'İzmir dünyanın en büyük köyü' diye başlayan İçten, "Yağmur yağdığında şehir yağmur suları tarafından işgale uğruyor ve şehir düşüyor. Şehrin her yerinde budanmayı bekleyen ağaçlar, kesilmeyi bekleyen kocaman olmuş sararmış otlar var. Şehrin her yanında gecekondular, düzensiz yapılaşmalar ve kötü yollar, düzensiz bir cevreye sahip. İzmir Büyükşehir Belediyesi, yapmadığı yollara, kavşaklara ve köprülere Atatürk resmi asarak konuyu değiştiriyor" ifadelerini kullandı.

"İzmir Büyükşehir Belediyesi, hizmetten ziyade kültürümüze ve değerlerimize aykırılık teşkil eden, sözde kültürel faaliyetler yapmaktadır" diyen İçten, kentte CHP'ye oy veren kitlenin, radikal ve militanvari davranmakta olduğunu ve kendisi gibi düşünmeyenlere saygı göstermediğini iddia etti.

İçten, İzmir'de alttan gelen gençliğin değerlere aykırı bir yaşam şekli ile yetiştiğini ve gençlerin kendi ailelerinin bile bu durumdan şikayetçi olduğunu öne sürerek, "CHP'li İzmirli gençlerin özgürlükten anladıkları; son derece açık giyinmek, kafayı çekmek, sabaha kadar eğlenmek" dedi.

'İzmir boşanma oranının en yüksek olduğu il, neden acaba?' diye soran İçten, "Acilen bu şehirde yaşayan demokrat ve inançlı insanlar, çok çalışarak bu şehrin yönetimini ele geçirmeliler" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)