BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkit ve Yeni Şafak'a silahlı saldırı----

Akit ve Yeni Şafak'a silahlı saldırı

Akit ve Yeni Şafak'a silahlı saldırı
11 Şubat 2016 - 07:18 www.finansgundem.com

İstanbul'da Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine silahlı ve molotof kokteylli saldırı gerçekleştirildi. Saldırılarda maddi hasar meydana geldi

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerinin binalarına eş  zamanlı olarak silahlı ve molotof kokteylli saldırı gerçekleştirildi.

Alınan bilgiye göre Bayrampaşa'da bulunan Yeni Şafak gazetesi binası  önüne gelen yüzleri maskeli 5 kişi, ellerindeki molotof kokteyllerini binanın  girişine attı. Aynı zamanda gazete binasına pompalı tüfekle ateş edildi. Güvenlik  görevlilerinin fark etmesi üzerine şüpheliler gazete binası önünden  Aksaray-Otogar bağlantı yoluna doğru kaçtı. Molotof kokteyli atılması nedeniyle  başlayan yangın güvenlik görevlilerince yangın tüpleri ile müdahale edilerek  söndürüldü.

Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri çevrede incelemelerde  bulundu. Binanın önünde bir çanta içinde kullanılmamış molotof kokteylleri ile  boş kovanlar ve kaçan şüphelilerden düşen bir çakmak bulundu.

Bu arada, aynı saatlerde Yeni Akit gazetesinin Küçükçekmece'deki  binasına da molotof kokteylli ve silahlı saldırı gerçekleştirildi. Binanın  arkasında bulunan otopark girişine gelen yüzleri maskeli şüpheliler, otoparkta  bulunan araçlara molotof kokteyli atarak gazete binasına da pompalı tüfekle ateş  etti. Şüpheliler daha sonra kaçtı.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede incelemelerde bulundu. Gazete  binasının arka sokağında çok sayıda boş kovan bulundu.

Polis ekiplerinin her iki gazete ve civarında aldığı geniş güvenlik  önlemleri sürüyor. Kaçan şüphelilerin tespiti ve yakalanması için çalışma  başlatıldı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)