BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAkdoğan Başbakanlık seçimini değerlendirdi----

Akdoğan Başbakanlık seçimini değerlendirdi

Akdoğan Başbakanlık seçimini değerlendirdi
22 Ağustos 2014 - 11:25 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yalçın Akdoğan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığa seçilmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu

 AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Ankara Milletvekili Doç. Dr. Yalçın Akdoğan, NTV canlı yayınında Funda Görey’in sorularını yanıtlıyor.

Akdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

Ahmet Davutoğlu’na hayırlı olmasını diliyorum. Kongrede delegelerimizin oylarıyla genel başkan belli olacak. İnşallah delegelerimiz onay verirse sayın Davutoğlu genel başkanımız olacak. Hedef örtüşmesi, birlikteliği söz konusu.

Doğrusu kabinede olma konusunu kişisel kariyer planlaması olarak görmedik. Böyle siyasi bir hırsımız yok. Kişisel hesap, kitap içinde değiliz.

AK Parti’nin 2023 hedefi var. Onu yönetimin takdirine bırakmak gerekir. Sıfırdan, uzaydan birileri gelmeyecek. Bakanlar Kurulu’nun hepsi değişecek diye bir şey yok. Nöbet değişimi olabilir. Süreklilik olacaktır, süreklilik içinde değişim sağlanacaktır. Her şey sıfırlanacak, yeniden olacak diye bir şey de doğru değil. Bir kısmı kalabilir, bir kısmı değişebilir. Bakan toto oynanmasını doğru bulmuyorum.

Bu bir kişilik bir maç değil. Takım çalışması olacak, ortak akılla yürüyecek. Bu tek adam oyunu değil. Ekip çalışmasıyla devam edecektir.

Romantik yaklaşımlarını doğru bulmuyorum, Sayın Davutoğlu gerçekçidir.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)