BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'nin alacağı oyu açıkladı----

AK Parti'nin alacağı oyu açıkladı

AK Parti'nin alacağı oyu açıkladı
20 Mart 2014 - 07:19 www.finansgundem.com

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Aziz Kocaoğlu, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve mevcut başkan Aziz Kocaoğlu, CNN Türk’te yayınlanan ’Aykırı Sorular’ programında Gazeteci Enver Aysever’in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir mitingini değerlendiren Kocaoğlu, "Mitingin kalabalık olması ayrı bir konudur. Belli kitle partileri, bu tür kalabalıkları toplayıp miting yapabilir. Ama İzmir’de bu mitingin yapılması, yoğun bir mitingin yapılması ayrı bir anlam taşımaktadır. Adalet ve Kalkınma Partisi genel merkezi ciddi bir şekilde çalışmış, toparlamış, Türkiye’nin her tarafından. İzmir’in Yerlisi de var tabi. Adalet Kalkınma Partisi bu seçimde nerden baksanız yüzde 25 civarında oy alacak" dedi.

İzmirlinin rencide edilmek istenmediğini söyleyen Kocaoğlu, Ak Parti’nin İzmir mitingine ilişkin görüşlerini şöyle açıkladı:

"Mitingin kalabalık olması ayrı bir konudur. Belli kitle partileri, bu tür kalabalıkları toplayıp miting yapabilir. Ama İzmir’de bu mitingin yapılması, yoğun bir mitingin yapılması ayrı bir anlam taşımaktadır. Adalet ve Kalkınma Partisi genel merkezi ciddi bir şekilde çalışmış, toparlamış, Türkiye’nin her tarafından. İzmir’in yerlisi de var tabi. Adalet Kalkınma Partisi bu seçimde nerden baksanız yüzde 25 civarında oy alacak. Esas problem şu siyaset bir tahammül sanatıdır. İzmir’in ne sayın Başbakan ile ne parti ile ne de bakanlarla bir problemi var. İzmirli, rencide edilmek istenmiyor. ’Faşist İzmir’ dediniz, ’Gavur İzmir’ demeyi ima ettiniz, ’Eli yüzü sümüklü çocuk’ dediniz, ’İzmir AKP’ye, Binali Yıldırım’a muhtaç’ dediniz…gibi. Bunları bu sıfatları bir kente, kentliye yükleyip de sizi sevmesini bekleyemezsiniz. İzmirli, dayatmalara, abanın altından sopa gösterip de ’bana oy ver sana hizmet edeceğim’ sözlerine kanmaz. İzmirli, ’hayır sen hizmet et ben sonra düşünürüm’ diyor. İzmirli, ’kendi göbeğimi kendim keserim. Özgürlüğüme, dayatmalarınıza kanmam. İstediğiniz şekilde beni yönlendiremezsiniz’ diyor."
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)