BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAK Parti'den Kılıçdaroğlu'na ilk yanıt----

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na ilk yanıt

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'na ilk yanıt
21 Kasım 2014 - 16:30 www.finansgundem.com

Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'MİT CHP'ye operasyon' yapacak iddiasına AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan yanıt geldi

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MİT'in kendilerini izlediğine yönelik sözlerini değerlendirirken, "Saçma sapan bir iddia...Varsa ellerinde delilleri ispatlasınlar. Operasyonla gelenler, operasyon korkusunu yüreklerinde hissediyor" dedi.

SORUMLULUĞU BAŞKALARINA HAVALE EDİYOR

Mustafa Elitaş, yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun iddiasını "saçma sapan" olarak nitelendirerek, ellerinde delil varsa ispatla mükellef olduklarını söyledi.

"Kılıçdaroğlu kendisi bir operasyonla geldiği için CHP'de rahatsız olan milletvekillerinin partisinden ayrılıp başka partiye gitmesini operasyonla değerlendirme durumuyla karşı karşıya" diyen Elitaş, Genel Başkan olarak başarısızlığından dolayı partinin küçülme sürecine girişinden başkalarına yük atarak, sorumluluğu başkalarına havale ederek kurtulmaya çalıştığını savundu.

Elitaş, "Önce kendi genel başkanlığını hakkıyla değerlendirmesi lazım. Partilileri tarafında da tartışılmalı bir haldedir. 4-4,5 yıldır genel başkan ama partiye hükmedememiş bir durumdadır" dedi.

BASİRETSİZ, YETENEKSİZ, CESARETSİZ

Kılıçdaroğlu'nun; Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Dersim konusunda niye sessiz?" sözlerine, "Ben bu polemiğe girmek istemiyorum. Ben söylemiyorum ama başkaları benim adıma söylüyor" dediğini ifade eden Elitaş, "Basiretsiz, cesaretsiz, yeteneksiz bir genel başkan kendi söyleyemiyor, 'başkası benim adıma söylüyor' diyor. Siyaset cesaret işidir. Siyaset, ilkelerini net bir şekilde ortaya koyma işidir. Ama Sayın Kılıçdaroğlu kendisini bu konuda cesaretle açıklama durumu bulamadığından dolayı herhalde Sezgin Tanrıkulu'nu taşeron olarak kullanmaktadır. O zaman partisinin grup başkanvekilinin itirazlarını da kendisinin itiraz olarak değerlendirmek gerekir. Operasyonla gelen biri, operasyon korkusunu yüreğinde hissediyor" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)