BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAk Parti binasına bombalı saldırı----

Ak Parti binasına bombalı saldırı

Ak Parti binasına bombalı saldırı
23 Ocak 2015 - 16:21 www.finansgundem.com

Diyarbakır'ın Bismil İlçesi'nde Ak Parti binasına bombalı saldırı düzenlendi

Dün gece Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı'na bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilçe binasında maddi hasar meydana geldi.

Saldırıyı yeni bir kaos girişimi olarak değerlendiren Ak Parti Bismil İlçe Başkanı Abdülhadi Akaydın, saldırıyı kınadı. Saldırıyı Diyarbakır halkına ve demokrasiye yapılmış olarak gördüklerini belirten Akaydın, "İçerisinden geçtiğimiz bu hassas dönemde Diyarbakır'ın ülkemizdeki imajına ve huzur ortamına zarar verecek bu tip olayların bir daha tekrarlanmaması temennimizdir. Bu tür olayların yaşanması bizleri ziyadesi ile rahatsız etmiştir" dedi.

Saldırıyı yapanların amacının kaos ortamı oluşturmak olduğunu belirten Akaydın, "Güvenin ve istikrarın sağlandığı bir ortamda böyle bir saldırının yaşanmış olması bizce manidardır. Bismil İlçe Başkanlığımıza yapılan bu menfur saldırı karşısında herkesi sağduyuya davet ediyoruz. Temennimiz bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasıdır" şeklinde konuştu.

Saldırıyla ilgili soruşturma sürüyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)