BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan'a saldırıda şok bağlantı!----

Ahmet Hakan'a saldırıda şok bağlantı!

Ahmet Hakan'a saldırıda şok bağlantı!
02 Ekim 2015 - 07:32 www.finansgundem.com

Gazeteci Ahmet Hakan, evinin önünde saldırıya uğradı. Saldırganlar akraba çıktı

Ahmet Hakan’a saldıran 4 saldırgan akraba çıktı. Van Gevaş nüfusuna kayıtlı Uğur Adıyaman, Kamuran Ergin, Ahmet Güler ve Fuat Elmas’ın Fatih’te oturduğu ve Uğur Adıyaman’ın kardeşi Seyhan‘ın 24 yıl önce PKK’ya katıldığı öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi yazarı ve CNN Türk’teki Tarafsız Bölge programının sunucusu Ahmet Hakan önceki gece evinin önünde saldırıya uğradı. Gözaltına alınan dört kişinin aracının, saldırı öncesi Hakan’ın çalıştığı Doğan Medya Center binasının önünde olduğu tespit edildi.

Önceki gece ‘Tarafsız Bölge’ programını bitiren Ahmet Hakan, koruması Ceyhun Kıral ve şoförü Sadi Demir’le birlikte Bağcılar’daki Doğan Medya Center’dan ayrıldı. Nişantaşı’ndaki evine gelen Hakan, araçtan indiği sırada 4 kişinin saldırısına uğradı. Saat 00.35’te 34 VY 7765 plakalı siyah Honda marka otomobille gelen 4 kişiden biri korumasına yönelirken, diğer üçü Ahmet Hakan’a saldırdı. Hakan’ı darp eden saldırganlar otomobilleriyle kaçtı. Hakan hastaneye kaldırılırken, polis soruşturma başlattı.

İKİSİ SABIKALI

Saldırganlar gece 03.30 sıralarında gözaltına alınarak Gasp Büro Amirliği’ne getirildi. Şüphelilerden Uğur Adıyaman’ın tehdit ve uyuşturucu bulundurmaktan, Kamuran Ergin’in ise uyuşturucu bulundurmak, yaralama ve silahlı yağma suçlarından kayıtları olduğu ortaya çıktı. Diğer şüpheliler Ahmet Şengüler ve Fuat Elmas’ın ise polise geliş kaydı bulunmadı. Olayda kullandıkları aracın Fatih’te bir turizm şirketine ait olduğu, şirketin sahibinin ise şüphelilerden Uğur Adıyaman’ın ağabeyi olduğu tespit edildi.

15-20 SANİYE SÜRDÜ

Şüphelilerin, mağdurların ve görgü tanıklarının ifadelerine göre program çıkışında Nişantaşı’ndaki evinin önüne gelen Ahmet Hakan, şoförü ve emekli polis olan özel koruması araçlarını yol kenarına park ettikleri sırada, arkadan gelen bir araç hafifçe çarptı. Bu çarpma üzerine Ahmet Hakan, şoförü ve koruması ile diğer araçta bulunan 4 kişi aşağı indi. Şüpheliler hiçbir şey söylemeden Ahmet Hakan’a ve onlara engel olmak isteyen şoförüne saldırdı. 15-20 saniye süren kavganın ardından şüpheliler araçlarına binerek olay yerinden uzaklaştı.

DMC’YE GELMİŞLER

Gasp Büro Amirliği’nde sorgulanan şüphelilerin olayın trafik yüzünden çıkan tartışmanın ardından yaşandığını söyledikleri öğrenildi. Şüphelilerin “Aramızda biraz itişme kakışma oldu” dediği öğrenildi. Beş görgü tanığı şüphelileri teşhis etti. Saldırıyı gerçekleştirenlerin içinde bulunduğu araç da güvenlik kameralarına yakalandı. DMC’nin güvenlik kameralarına göre; Ahmet Hakan aracıyla DMC’den ayrılıyor. Hakan’ın çıkışının ardından ise saldırıya karıştığı belirtilen 34 VY 7765 plakalı araç görüntüye giriyor. Aracın Ahmet Hakan’ın çıkışından önce de DMC önünden geçtiği ve bir süre burada beklediği görülüyor. Şüpheliler, olay gecesi o bölgeye bir arkadaşlarını almaya gittiklerini orda o saatte bulunmalarının tamamen “tesadüf” olduğunu söyledi. İfadelerinde alkollü olduklarını söyleyen sanıkların arabasında bira şişeleri bulundu
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)