BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAğrı'da karakola saldırı: 2 asker yaralı----

Ağrı'da karakola saldırı: 2 asker yaralı

Ağrı'da karakola saldırı: 2 asker yaralı
21 Ağustos 2014 - 23:02 www.finansgundem.com

Ağrı'nın diyadin ilçesinde bulunan Jandarma karakoluna akşam saatlerinde uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi

Ağrı'nın diyadin ilçesinde bulunan Jandarma karakoluna akşam saatlerinde uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 asker yaralandı.

PKK YANDAŞLARI YOL KESİP TANKER YAKTI
MUŞ’un Varto ile Bingöl’ün Karlıova ilçeleri arasındaki karayolunu kapatan PKK yandaşları askere taş ve molotof kokteyli atıp akaryakıt tankerini ateşe verdi. Askerlerde biber gazı sıkarak yolu kapatan grubu dağıtmaya çalıştı.

Sabah saatlerinden itibaren Varto -Karlıova karayolunu kapatan PKK yandaşları, yolu ulaşıma açmaya çalışan askerlerle çatıştı. Jandarma ekipleri yola barikat kuran eylemci grubu akşam saatlerinde polis desteği ile gaz bombaları kullanarak dağıtmaya çalıştı. Güvenlik güçlerinin müdahalesi sırasında PKK yandaşları yola barikat olarak koydukları akaryakıt tankerini ateşe verdi. Alev alan tanker kısa süre sonra patladı. Yanan tanker nedeniyle güvenlik güçleri geri çekildi.

Öte yandan yolun kapatıldığı yerde çok sayıda araç içindekilerle beraber mahsur kaldı. Güvenlik güçlerinin geri çekilmesine rağmen gerginlik hala devam ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)