BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAğrı ve Tendürek dağları için flaş karar!----

Ağrı ve Tendürek dağları için flaş karar!

Ağrı ve Tendürek dağları için flaş karar!
02 Ağustos 2015 - 20:04 www.finansgundem.com

Ağrı ve Tendürek dağları 15 gün süreyle "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edildi.

Ağrı Valiliği, son zamanlarda yaşanan terör saldırıları nedeniyle Ağrı ve Tendürek dağlarının 15 gün süreyle "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, son günlerde yaşanan terör saldırıları ve çatışmalar nedeniyle Ağrı Dağı ve Tendürek Dağı'nda askeri operasyonlar icra edileceği belirtilerek, operasyonlarda, vatandaşların zarar görmemesi için söz konusu iki alanın 15 gün süreyle "Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi" ilan edildiği kaydedildi.

Silah ve el bombası
Öte yandan Ağrı Valiliği, önceki gün düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen 3 teröristin üzerinde 2 kaleşnikof marka tüfek, bir tabanca ile bu silahlara ait çok sayıda şarjör, fişek ve bir el bombası ele geçirildiğini açıkladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünce 31 Temmuz 2015'te kent merkezinde teröristlere yönelik düzenlenen operasyon düzenlenildiği anımsatıldı.

Operasyonda bir el bombası, 8 el yapımı patlayıcı madde, bir kurusıkıdan bozma tabanca ve bu tabancaya ait 30 fişek, kaleşnikof marka silaha ait 4 şarjör, 283 fişek ve örgütsel doküman ele geçirildiği vurgulanan açıklamada, terör örgütü mensuplarının yapılan takibinde, il merkezinde farklı bir adreste saklandıklarının tespit edildiği belirtildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)