BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemAbdullah Gül taşındı!----

Abdullah Gül taşındı!

Abdullah Gül taşındı!
21 Nisan 2015 - 08:47 www.finansgundem.com

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ikamet ettiği Huber Köşkü'nden Beykoz'daki evinde taşındı

28 Ağustos 2014'te görevini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a devreden 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, devir-teslim töreninin ardından İstanbul'a gelmiş ve Tarabya'da bulunan Cumburbaşkanlığı'na ait Huber Köşkü'nde ikamet etmeye başlamıştı.

Bir süre önce Sevilay Yükselir başta olmak üzere pek çok ismin Abdullah Gül'ün Huber Köşkü'nde kalmasını tartışmaya açmasının ardından 11.Cumburbaşkanı Abdullah Gül, Huber Köşkü'nde geçici bir süre için ikamet ettiğini ve yeni ikametindeki tadilat biter bitmez köşkten taşınacağını duyurmuştu.

Timetürk haber sitesinin haberine göre, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bugün itibariyle Huber Köşkü'nden Beykoz'da bulunan yeni ikametine taşındığı öğrenilirken Huber Köşkü'nün bundan sonra hangi amaçla kullanılacağı bilinmiyor.

Öte yandan 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için ayrıca İstanbul'un Avrupa yakasında da bir ofis hazırlandığı öğrenilirken Huber Köşkü'nün boşaltılmasıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)