BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemABD'den 1 Kasım seçimleri için açıklama----

ABD'den 1 Kasım seçimleri için açıklama

ABD'den 1 Kasım seçimleri için açıklama
09 Ekim 2015 - 07:37 www.finansgundem.com

ABD’den, Türkiye’de 1 Kasım’da yapılacak seçimlerle ilgili açıklama geldi

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü John Kirby, Türkiye’de özgür,adil ve güvenilir bir seçim beklediklerini söyledi. Medya kuruluşlarına yönelik baskı ve seçimlerle ilgili yöneltilen bir soru üzerine Kirby, başkent Washington’da düzenlediği basın toplantısında, "Özellikle bazı medya kuruluşlarına getirilen yasaklama haberlerini gördük. Daha önce de söylemiş olduğumuz gibi, hükümete yönelik eleştirileri yüzünden,  medyaya getirilen ve giderek artan soruşturmalardan, bazı medya gruplarına yönelik terör propagandası iddialarından son derece endişe duyuyoruz. Ayrıca, ifade özgürlüğünü kısıtlamak için yargının saldırganca kullanılmasından kaygı duyuyoruz" dedi.
 
Türkiye’ye, basın özgürlüğüne saygı duyması çağrısını yineleyen Kırby, "Yetkilileri, Türkiye anayasasınca da güvence altına alınmış olan basın özgürlüğüne saygı duymaya çağırıyoruz. Türkiye’de elbetteki özgür, adil, güvenilir bir seçim görmek istiyoruz. Kendi geleceklerini biçimlendirmek isteyen herkesin sesinin duyulmasını istiyoruz. Bu bizim için önemli. Daha da önemlisi bu Türk halkı için çok önemli" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ÖZGÜRLÜK VE SINIR...09 Ekim 2015 10:55

    herşeyin bir sınırı vardır.başkalarının haklarına zarar verdigin yerde "özgürlüktür" diye bir anlayışta olmaz...