BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​AB'den Ürdün'e mali destek----

​AB'den Ürdün'e mali destek

​AB'den Ürdün'e mali destek
13 Ekim 2014 - 23:21 www.finansgundem.com

AB ile Ürdün arasında, önümüzdeki 3 yıl içerisinde kalkınma alanında Ürdün'e 312 ila 382 milyon euro destek verilmesi konusunda anlaşma sağlandı

Avrupa Birliği (AB) ile Ürdün arasında 2017 yılına kadar Ürdün'e 312 ila 382 milyon avro tutarında destek sağlanması konusunda anlaşma imzalandı.

Ürdün Planlama ve Uluslararası İşbirliği Bakan Vekili Hazım Nasır, anlaşma sonrası basına yaptığı açıklamada, söz konusu desteğin genel bütçe ve bazı projelerde kullanılacağını ifade etti.

Nasır, AB Komisyonu'nun genişlemeden sorumlu üyesi Stefan Füle ile imzalanan anlaşmanın, Suriye'de yaşanan iç savaştan kaçarak Ürdün'e sığınan mülteciler nedeniyle sağlık, eğitim ve su konusunda yaşanan sıkıntılardan dolayı büyük önem arz ettiğini dile getirdi.

Yardımın kalkınma, hukuk, enerji ve devlet müesseselerinin çalışmasında da kullanılacağını ifade eden Nasır, AB'nin, Ürdün'ü detekleyen en büyük en önemli taraflardan biri olduğunu vurguladı.

Fule de Ürdün'ün AB için bölgedeki en önemli ortaklardan biri olduğuna işaret ederek, karşılaştığı büyük sıkıntılar dolayısıyla bu ülkenin reform çalışmalarında desteklenmesinin önemli olduğunu kaydetti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)