BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem7 THY personeli de kurtarıldı----

7 THY personeli de kurtarıldı

7 THY personeli de kurtarıldı
20 Kasım 2015 - 19:53 www.finansgundem.com

Türk Hava Yolları (THY), Mali'nin başkenti Bamako'da teröristler tarafından rehin alınan 7 THY personelinin de kurtarıldığını açıkladı.

Bamako'da bu sabah saatlerinde THY personelinin de bulunduğu otel silahlı saldırganlar tarafından basılmıştı.

Gün içinde gerçekleştirilen operasyonlar sonucu Türk Hava Yollarında çalışan 7 personelin kurtarılması sonucu THY basın açıklaması yaptı. 

Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada "Bamako’da gerçekleşen olayda otelde bulunan 7 Türk Hava Yolları personelinin tamamı kurtulmuştur. 

Arkadaşlarımızın Türkiye'ye getirilmesi için gerekli tüm hazırlıklar yapılmış olup, kendilerini memlekete getirmek üzere bir uçağımız İstanbul’dan saat 19.00 (lokal saat) itibarı ile yola çıkacaktır.

Olayın duyulduğu ilk andan itibaren oluşturulan kriz masası aracılığıyla, gerek Dışişleri Bakanlığımızın, gerek ilgili Büyükelçiliğimizin destekleriyle süreç yakından takip edilmiş ve gereken çalışmalar yapılmıştır.  

Türk Hava Yolları olarak, ailemizin olayı yaşayan 7 üyesine geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, bu süreçte destek olan tüm ilgililere çabalarından ötürü teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

UÇAK HAREKET ETTİ
Saat 19.20'de Atatürk Havalimanı'ndan kalkan Boeing 737-900 tipi TC-JYD kuyruk tescilli uçak kurtulan THY personelini İstanbul'a getirecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)