BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem7 polise paralel yapı tutuklaması----

7 polise paralel yapı tutuklaması

7 polise paralel yapı tutuklaması
01 Ekim 2014 - 22:22 www.finansgundem.com

Antalya Emniyet Müdürlüğünce "paralel yapı" iddialarına yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 13 polisten 7'si tutuklandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğünce "paralel yapı" iddialarına yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 13 polisten 7'si tutuklandı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Cumhuriyet Savcılığının usulsüz dinlemelerle ilgili soruşturması kapsamında Antalya, Mersin, Hatay, Şanlıurfa ve Diyarbakır illerinde 29 Eylül'de operasyon düzenlenmiş, istihbarattan sorumlu eski İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Eski Antalya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü ve yardımcısı ile komiser, komiser yardımcısı ve polis memurları olmak üzere 13 kişi gözaltına alınmıştı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 6'sı, savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılmıştı. 

Tutuklama ve adli kontrol talebiyle "Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek, haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek, resmi belgede sahtecilik, suç uydurma" suçlamalarıyla mahkemeye sevk edilen, aralarında istihbarattan sorumlu eski İl Emniyet Müdür Yardımcısı, eski Antalya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü ve yardımcısı ile komiser, komiser yardımcısının bulunduğu 7 polis tutuklandı. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)