BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem18 polis için flaş karar!----

18 polis için flaş karar!

18 polis için flaş karar!
03 Mart 2015 - 19:04 www.finansgundem.com

Yasadışı dinleme operasyonu kapsamında 18 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü yasadışı dinleme operasyonu kapsamında 18 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde 54 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarılmış, bunların 53'ü yakalanmıştı. Zanlıların 20'si Emniyetteki ifadelerinin, 9'u ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştı. 24 kişi ise çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nce serbest bırakıldı. 

Başsavcılık mahkemenin bu kararına itiraz ederek, 24 şüphelinin tutuklanmasını istedi. İtirazı değerlendiren üst mahkeme 24 polisten 18'i hakkında yakalama ve tutuklama kararı verdi. İstihbarattan sorumlu eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Muharrem Durmaz, eski Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Hami Güney ile eski İstihbarat Şube Müdürü Zeki Güven'in de arasında bulunduğu 18 şüpheli bu karar sonrası cezaevine girecek. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)