BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem1 Kasım seçimleri için bomba AK Parti iddiası!----

1 Kasım seçimleri için bomba AK Parti iddiası!

1 Kasım seçimleri için bomba AK Parti iddiası!
04 Eylül 2015 - 07:57 www.finansgundem.com

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan, 1 Kasım seçimlerine ilişkin bomba bir iddiada bulundu

AK Parti'nin Tuğrul Türkeş ile el sıkışmasının ardından 1 Kasım'daki seçime kadar siyasi liderlerin çocuklarına ve yakınlarına teklif götüreceği konuşulmaya başlandı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan da, Yeniçağ gazetesindeki "Fatih Erbakan 'evet' dedi" başlıklı yazısında AK Parti'nin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan ile anlaştığını iddia etti.

"TAYYİP AMCASINI KIRMADI"

Ahmet Takan, "AKP'den ikinci oğul hamlesi geliyor. 7 Haziran öncesinde Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ı kadrosuna katmak için çok uğraşmıştı iktidar partisi. Fatih Erbakan 'tek başıma gelmem' demişti. Sıkı pazarlıklar sonuca ulaşamamıştı. R. Erdoğan bu sefer işi daha sıkı tuttu. Saray'a yakın kaynaklardan ulaştığım bilgiye göre oğul Erbakan bu sefer Tayyip amcasını kırmadı, 'evet' dedi. Söylenene göre; Fatih Erbakan'ın nereden mebus adayı gösterileceği ise henüz netleşmedi. Geçen seçim, babasının seçim çevresi Konya önerilmişti. Kararı R. Erdoğan verecekmiş. İstanbul daha kuvvetli seçenek gibi görünüyor" diye yazdı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)