BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem1.5 aylık komşudan infaz!----

1.5 aylık komşudan infaz!

1.5 aylık komşudan infaz!
25 Ocak 2015 - 13:36 www.finansgundem.com

Yeraltı dünyasındaki 'infaz'ların sır perdesi aralanıyor.

Yeraltı dünyasının tanınan isimlerinin İstanbul’da aynı gün içerisinde infaz edilmesinin arkasındaki sır perdesi aralanıyor.

* Alacak verecek meselesinden infaz kararı alındı. Tetikçiler Şahin'i 1.5 ay adım adım izledi.

* Saldırı emrini veren Y.S. ve M.Ş. cinayetten sonra Gürcistan’a kaçtı. 

* Sedat Şahin sahte kimlikle kardeşinin Samsun’daki cenazesindeydi. 

Yapılan çalışmalarda Hollanda’dan yüklü miktarda parayla kaçan Ali Ekber Akgün’ün öldürülme korkusuyla Vedat Şahin’den koruma talep ettiği ve bunun için 7 milyon euro para verdiği bilgisine ulaşıldı. Ali Ekber Akgün’ün öldürülmesinin ardından alarm durumuna geçen Vedat Şahin tüm adamlarına “saldırıya hazırlıklı olun” talimatı gönderdi. Ancak iki infazın da aylar öncesinden hazırlandığı ve iki farklı grup tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıktı. 

SARAL CİNAYETİNİN İNTİKAMI İDDİASI  

İncelemelerde tetikçi grubunun 1.5 ay boyunca Şahin ile komşuluk yaptığı öğrenildi. Tetikçileri belirleyen polis, esas isme ulaşmak için yaptığı teknik incelemede Saral grubundan Y.S.'yi tespit etti. Y.S.’nin olay saatlerinde Beyoğlu’nda bir otelde kaldığı ve tetikçilerle irtibatı bulunan M.Ş. ile görüştüğü tespit edildi. Cinayetin ardından telefon görüşmesi yapan Y.S. ile tetikçileri ayarlayan M.Ş.’nin Gürcistan’a kaçtığı öğrenildi. Önceki günkü operasyonda aralarında H.A. ve diğer tetikçi N.D.'nin de bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı. Zanlılardan 7'si adliyeye çıkarıldı. Diğerlerinin emniyetteki sorgusu sürüyor. Cinayetin 2005 yılında Roma'da öldürülen Hüseyin Saral'ın intikamı için işlendiği iddia edildi. 

Sahte kimlikle cenazeye gelen ağabeyden intikam yemini!

Olay sırasında Almanya’da bulunan Sedat Şahin, sahte kimlikle Türkiye’ye geldiği ve kardeşinin cenazesinde taziyeleri kabul ettiği tespit edildi. Burada intikam yemini eden Sedat Şahin’in olası bir saldırı yapma ihtimaline karşın geniş güvenlik önlemi alındı. (Levent Albayrak - Devrim Tosunoğlu/Akşam)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)