Ana SayfaLeasing-FaktoringFaktoring sektörü 2017'de ne bekliyor?---

Faktoring sektörü 2017'de ne bekliyor?

10 / 10
Faktoring sektörü 2017'de ne bekliyor?
13 Aralık 2016 - 08:45 www.finansgundem.com

“DENİZ EKSPRES FAKTORİNG İLE KOBİ’LERİN YANINDAYIZ”

Alper Tunga Emecan/Deniz Faktoring Genel Müdürü 

GÜVENİLİR HİZMET VERİYORUZ: Başta Türkiye'deki işletmelerin büyük bölümünü oluşturan KOBİ'ler olmak üzere tüm müşterilerimize, kaliteli hizmet anlayışımızdan taviz vermeden, hızlı ve güvenilir finansal destek vermeyi sürdüreceğiz. Türkiye’de halen tedarikçi finansmanı konusunda gidecek çok yol olduğunu görüyoruz ve buna yönelik olarak satış ve pazarlama stratejilerimizi belirliyoruz. 

KOBİ’YE ÖZEL ÜRÜN: Özellikle KOBİ'ler için en hızlı finansman imkânı faktoring şirketlerince sağlanıyor. Mali piyasalarda likiditenin daralması, satışlarda vadelerin uzaması, alacağın finansmanı yöntemiyle şirketlere fon sağlayan faktoring ürününü KOBİ'ler için çok daha cazip hale getiriyor. KOBİ'lere verdiğimiz önemin faktoring sektöründeki yoğun rekabet ortamında bize stratejik bir üstünlük ve tercih edilme olanağı sağladığına inanıyoruz. KOBİ’ler için geliştirdiğimiz yeni ürünümüz 'Deniz Ekspres Faktoring’ ile müşterilerimize hızlı finansman sağlıyoruz. 

İHRACAT FAKTORINGİNDE İDDİALI: İhracat faktoringinde yıllık200 milyon euro hacim ile sektörde dördüncü büyük şirketiz. 2017 yılı planımız ise şirket hacmimizde yüzde 5 olan ihracatın payını yüzde 10'a çıkarmak. İhracat faktoringi 2017’de en önemli önceliklerimizden biri olacak. Hem kurumsal firmalara hem de KOBİ’lere yönelik ihracatta garanti hizmeti ve finansman sunacağız. 2017'de bu alanda sektörün üzerinde büyüme hedefliyoruz. Aynı zamanda bu ürünü kullanan şirketlerin sayısını arttırmak ve ihracat yapan firmalara ihracat faktoringini tanıtmak da misyonlarımız arasında. Bu yıl FCI başarı ödüllerinde "Yılın En İyi İhracat Faktoringi' kategorisinde dünya genelinde 400 faktoring şirketi içinde dördüncü seçildik. (Talip Yılmaz/Ekonomist Dergisi)

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster