Ana SayfaFinans KulisTürkiye'nin 10 devinden milyarlarca lira kaynak---

Türkiye'nin 10 devinden milyarlarca lira kaynak

5 / 17
Türkiye'nin 10 devinden milyarlarca lira kaynak
14 Ağustos 2017 - 13:25 www.finansgundem.com

İNOVATİF FİKİRLER PEŞİNDE

Girişimciliği desteklemek ve yeni iş fikirlerini gruba kazandırmak üzere Vestel Ventures şirketini kuran Zorlu Holding, şu ana kadar sekiz girişime destek verdi. Altı girişim içinse değerlendirme süreci devam ediyor. Holding, tüm yatırım alanlarındaki girişimlerin inovatif olmasına dikkat ediyor. Teknolojik tabanlı ve inovasyon içeren tüm girişimlerle ilgilenen holding, girişimlerin gruba katacağı maddi değerden ziyade bugün ve yarın ortaya çıkarabilecekleri inovasyon potansiyeline odaklanıyor.

Vestel Ventures Genel Müdürü Metin Salt, yatırımlar konusunda alt veya üst sınır koymadıklarını belirtiyor. 100 bin TL ile 10 milyon TL üzeri yatırımlar yaptıklarını anlatan Salt, bu konuda şunları söylüyor: "Yatırım miktarını belirleyen ana unsur girişimin gerçek finansal ihtiyacının belirlenmesi ve diğer finansal olmayan kaynaklarımızı eklediğimizde bu girişimin erişmesi beklenen potansiyelin büyüklüğüdür. Fikir sahiplerinin başlangıç aşamasında en çok zorlandıkları şeylerden birinin sermaye olduğunun farkındayız. Bu açıdan Vestel Ventures olarak, kendi sağladığımız tohum yatırım ve verdiğimiz desteklerle girişimcilerin finansal sıkıntılarına çözüm buluyoruz. Girişimcilerin finansal ve gerekirse idari konulardaki sıkıntılarla boğuşmalarının önüne geçiyor, fikirlerine odaklanmalarını sağlıyoruz. Vestel'in Türkiye ve Avrupa hibe fonlarındaki deneyimiyle hibe fonlara ulaştırıyor ve nakit desteği veriyoruz."

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster