Ana SayfaRöportajlarKonut sektörünü bir de Maya’dan dinleyin---

Konut sektörünü bir de Maya’dan dinleyin

4 / 10
Konut sektörünü bir de Maya’dan dinleyin
23 Şubat 2018 - 09:26 www.finansgundem.com

“BAĞDAT CADDESİ’NDE BÜYÜK BİR DEĞİŞİM OLDU”

-Üç yıl önce Bağdat ‘şantiye’ Caddesi demiştiniz. 1700 şantiye olduğunu söylemiştiniz. Şimdi manzara nedir? Eski Bağdatlılar semti terk etti mi?

Makbule Yönel Maya: 2017 sonu itibarıyla o şantiyelerin birçoğu teslim oldu. Tabi arada bitirilemeyen, el değiştiren projeler de oldu. O üç yıl önce söylediğim Bağdat Caddesi’nin şantiye hali, biraz daha stoğa eklenmiş haliyle bitmiş projeler olarak karşımıza çıktı. Ama karşımıza çıkınca da aynı Bağdat Caddesi’nin mevcut sakinleri gelip oturdu mu derseniz? Bana göre bu üç yıllık zaman zarfı içinde büyük bir değişim oldu diyebilirim. Projeler bitip adetler arttığı için, tekrar kent merkezine gelmek isteyen ya da farklı semtlerde oturup da “Ben artık Bağdat Caddesi’nde oturmak istiyorum” diyen kitle bu tarafa kaydı. Bunu çok net bir şekilde görebiliyoruz. Mevcut ve yaşlı olan nüfusun bir kısmı yazlık bölgelere ya da kendi memleketlerine dönme eğiliminde olduğunu gözlemliyoruz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster