Ana SayfaYaşam-Magazinİşte sonbahar depresyonuna iyi gelen besinler---

İşte sonbahar depresyonuna iyi gelen besinler

11 / 11
İşte sonbahar depresyonuna iyi gelen besinler
13 Eylül 2017 - 11:38 www.finansgundem.com

Aman dikkat bonusu: Bol şekerli yiyecekler

İnsanlar kendilerini mutsuz hissettiklerinde en çok bol şekerli çikolatalar, dondurmalar, pastalar gibi yiyeceklere başvuruyor. Fakat kan şekerindeki ani değişimler, sindirim sistemimizden kalbimize kadar birçok organımızı olumsuz etkiliyor. Tabii bu olumsuzluktan beynimiz de nasibini alıyor. Bu nedenle, kasvetli ruh halinizden kurtulmaya çalıştığınız dönemlerde de bu tariflerden uzak durmak gerekiyor.

Eğer bu yiyeceklerden herhangi birine karşı alerjik bir reaksiyonunuz varsa, özel diyetler uygulamanız gereken ciddi bir rahatsızlığınız varsa ya da hamilelik dönemindeyseniz bu besinleri düzenli olarak tüketmeye başlamadan önce mutlaka doktorunuza danışın. Eğer çok ciddi bir ruhsal çöküntü, mutsuzluk, depresyon içinde olduğunuzu düşünüyorsanız yiyeceklerden önce alanında uzman bir doktordan yardım almayı asla unutmamalısınız.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster