Ana SayfaBankacılıkİşte aidatsız kartlara gelen özellikler---

İşte aidatsız kartlara gelen özellikler

1 / 8
İşte aidatsız kartlara gelen özellikler
01 Mart 2016 - 09:29 www.finansgundem.com

Bankalar üye işyerlerinde kullanılan aidatsız kredi kartlarına giderek daha fazla özellik ekliyor. Taksit, kampanyaya katılma, vade öteleme, puan kazanma gibi özellikler yaygınlaşıyor. Buna rağmen bu kartların kullanımı hâlâ yaygın değil...

Cüzdanınızda aidatsız kredi kartı var mı? "Yok" dediğinizi duyar gibiyiz... Zaten rakamlar da bunu gösteriyor. Bugün Türkiye'de 28 milyonu aşan kredi kartı bulunmasına rağmen aidatsız kredi kartlarının sayısı ancak 4 milyon adet düzeyinde. Yani bugün Türkiye'deki kredi kartlarının sadece yüzde 7'si aidat ödenmeden kullanılan kartlardan oluşuyor.

Oysa ki bankaların kredi kartlarından aldığı aidatlar uzun yıllardan beri Türkiye'nin gündeminde ilk sıralarda. Sonunda tepkilerin boyutu öyle büyüdü ki 2014 Mayıs ayı itibariyle kredi kartı olan tüm bankalar yasal zorunluluk karşısında aidatsız kredi kartı çıkarmak zorunda kaldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • tusem01 Mart 2016 16:32

    5 ğün önce garantiden aldığım kartımı kapatmak istediğim için 75 tlnin 45 tl sini geri vermek istediler..bende sız dalga mı geçiyorsunuz dedim,kapatın şunu dedim..tama dediler 5 ğün oldu tık yok..hala açık,,,üstelik ücretsiz kartda önermediler.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster