Ana SayfaGündemCumhurbaşkanlığı sitesinde dikkat çeken iki fotoğraf---

Cumhurbaşkanlığı sitesinde dikkat çeken iki fotoğraf

1 / 2
Cumhurbaşkanlığı sitesinde dikkat çeken iki fotoğraf
30 Ağustos 2016 - 13:54 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Anıtkabir'de düzenlenen törenle ilgili yer verilen iki fotoğraf dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile aynı karede yer aldığı iki ayrı fotoğrafın özellikle Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitdesine konulması, Yenikapı Uzlaşması'nın sürdüğü mesajı olarak yorumlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıl kutlamaları çerçevesinde ilk tören, bu Sabah Anıtkabir’de yapıldı. Törene; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Veysi Kaynak, Tuğrul Türkeş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kuvvet komutanları ve kabine üyeleri katıldı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster