Ana SayfaYaşam-MagazinGame of Thrones’tan çıkmış gibi !---

Game of Thrones’tan çıkmış gibi !

4 / 4
Game of Thrones’tan çıkmış gibi !
13 Mart 2018 - 10:00 www.finansgundem.com

Bu farklı deneyimi yaşayın

Kardan tamamen arındırılmış ancak hâlâ karların arasında olan bir otoyolda araba kullanmak çok farklı bir hayat deneyimi. Burada, yüksek kar duvarlarının arasında, kendinizi gerçekten küçücük hissedeceksiniz. Bu yolu özel araç dışında bir tur otobüsü ile de geçebilirsiniz. Elbette, iki yanınızdaki duvarlar tur otobüslerini de yeterince küçülterek oyuncak boyutuna getiriyor. Dahası, aracınızdan ya da otobüsten inerek duvarların kenarında yürüyen gruplara katılabilirsiniz. Bu devasa kar yığınlarının gerçek boyutunu tam olarak anlayabilmeniz için bir kaç fotoğraf karesi çekmeye ihtiyacınız olacak.

Japonya’da kardan oluşmuş bembeyaz duvarlarla kuşatılmış otoyol, araçla yolculuk edenler ve yolun bu bölümünü yürümek isteyenler için müthiş bir görsellik sunuyor. Bütün bu kar kütlesinin hava sıcaklığını biraz düşürdüğünü ve kış aylarındaki seviyelere çekebildiğini hatırlatmakta fayda var.


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster