Ana SayfaPara PiyasaDolar yatırımcısı dikkat! Ayı tuzağı olabilir---

Dolar yatırımcısı dikkat! Ayı tuzağı olabilir

1 / 5
Dolar yatırımcısı dikkat! Ayı tuzağı olabilir
18 Haziran 2017 - 07:00 www.finansgundem.com

Son haftalarda girişlerine alışılan yabancı yatırımcılar hisse senetlerinde 168 milyon, devlet tahvil bono tarafında 88 milyon dolarlık çıkış yaptı. Sene başından bu yana olan girişleri dikkate alındığında çok ciddi görünmese de devamının gelip gelmeyeceği büyük önem taşıyor.

İyimserliğin devam ettiği piyasalarda mevcut görünümün devamılılığı konusundaki tartışmalar artmaya başladı. Borsada 100 bin seviyesinin test edilmesinin yanı sıra bir süredir düşüşte olan döviz kurlarının önemli seviyelere geri çekilmesi mevcut görünümün sorgulamasını beraberinde getirdi. İç ve dış piyasalarda iyimserliği destekleyen likidite ortamı ve risk iştahının sürüyor olmasına karşılık yeni beklenti eksikliği dışında gündem biraz daha zorlaştı.

Türkiye Merkez Bankası ve ABD Merkez Bankası (FED) toplantıları, Ortadoğu kaynaklı gelişmeler, siyaset, ilk çeyrek ekonomideki büyüme verilerine ilişkin değerlendirmeler, dış borsalar, doların iç ve dış piyasalardaki seyri izlenen gündem konuları. Ortadoğu kaynaklı gelişmelerin bu aşamada piyasalar üzerindeki etkileri sınırlı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster