Ana SayfaTeknolojiTeknolojik yenilikler büyük ve başarılı şirketleri tehdit ediyor---

Teknolojik yenilikler büyük ve başarılı şirketleri tehdit ediyor

9 / 32
Teknolojik yenilikler büyük ve başarılı şirketleri tehdit ediyor
02 Ağustos 2017 - 13:34 www.finansgundem.com

DİJİTAL TÜKETİCİ UYARISI!

Bir başka otomotiv devi Toyota'nın yaklaşan yenilikle ilgili hazırlığı değişen satın alma alışkanlıkları üzerine. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO Ali Haydar Bozkurt, otomobil satın alma eğiliminde olanların büyük çoğunluğunun ilk etapta bayilerden ziyade dijital kaynakları kullandığını söylüyor. Şirket buradaki değişimi yakalamak için zamanı efektif kullanmak isteyenlere kendilerini showroom'da hissettirecek interaktif showroom uygulamasını devreye almış. Bozkurt, çalışmanın detaylarını şu sözlerle anlatıyor:

"Bu yeni dijital uygulamayla Toyota'nın showroom danışmanları, üzerinde sensör ve kameraların olduğu dijital bir gözlükle Toyota modelleriyle ilgili her türlü bilgiyi sesli ve görüntülü olarak müşterilerinin akıllı telefonlarına, tabletlerine veya bilgisayarlarına anında iletebilecek ve onlarla canlı iletişim kurabilecek. Herhangi bir ücret ödemeden kullanılabilecek bu uygulamayla showroomdaki satış danışmanının gözünden modeller her türlü detayına kadar incelenebilecek. Hololens teknolojisiyle geliştirilen 'interaktif showroom' sisteminden yararlanmak için görüntülü görüşme uygulamalarından birini bilgisayarlara veya akıllı telefonlara indirmek yeterli olacak. Görüşme sırasında aksesuar, fiyat gibi müşterinin ihtiyaç duyabileceği her türlü bilgi de sözlü ve görsel olarak verilebilecek."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster