Ana SayfaGündem4 aracı kurumdan 21 hisse önerisi---

4 aracı kurumdan 21 hisse önerisi

6 / 7
4 aracı kurumdan 21 hisse önerisi
24 Temmuz 2017 - 12:24 www.finansgundem.com

4 ARACI KURUMDAN HİSSE ÖNERİLERİ

Gedik Yatırım: Coca Cola, Enka İnşaat, TAV Havalimanları, Petkim, THY, Çimsa ve Ulusoy Elektrik.

Ata Yatırım: Akbank, Erdemir, BİM, Ülker, Tofaş, Tüpraş ve Petkim.

Ünlü& Co Menkul: Bankacılık hisselerinde Garanti ve Halkbank, bankacılık dışı sektörlerde ise Pegasus, Tüpraş, Tofaş, BİM, Migros ve Coca-Cola İçecek.

Yatırım Finansman: Bankalar arasında güçlü sermaye oranları ve disiplinli marj yönetimiyle Garanti Bankası'nı ve operasyonel performansta iyileşmenin devamı nedeniyle Yapı Kredi Bankası'nı öneriyor. Bankalar dışında, portföyündeki kârlı Afrika yatırımları, varlık satışlarıyla düşen borçluluk oranı ve cazip fiyatıyla Aksa Enerji, defansif iş modeli ve yüksek enflasyonunun ciro artışına olumlu etkisiyle de BİM beğeniliyor. Çimento şirketleri arasında yüksek operasyonel kârlılığı ve yüksek temettü verimiyle Bolu Çimento, yüksek Net Akif Değer iskontosu ve İstanbul Finans Merkezi projesiyle NAD artış beklentisiyle Halk GYO öne çıkıyor. Yine global satış ağı sayesinde düzenli ciro artışı, kâr marjı yüksek yeni ürünlerin artan payı, artan üretim kapasitesi ve düzenli temettü ödemeleriyle Kordsa ve yeni modeller sayesinde yüksek büyüme, defansif ihracat modeliyle Tofaş model portföyde bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster