Ana SayfaGündem4 aracı kurumdan 21 hisse önerisi---

4 aracı kurumdan 21 hisse önerisi

5 / 7
4 aracı kurumdan 21 hisse önerisi
24 Temmuz 2017 - 12:24 www.finansgundem.com

SEÇİCİ OLUN!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Mehmet Akif Daşıran ise BİST-100 için yıl sonu hedefleri olan 108.000'e ulaşmış durumda olduklarını ifade ederek, bu seviyelerde kâr realizasyonlarının görülme ihtimalini yüksek buluyor. Daşıran, "Fakat küresel piyasalarda likidite koşullarına ilişkin beklentilerin yukarı yönlü değişmesi halinde, temel fiyatlamalarla oluşturulmuş hedeflerin kısa süreli de olsa aşılma ihtimalini göz ardı etmemek gerekir" diyor. Mehmet Akif Daşıran, yatırımcılara ikinci çeyrek bilanço sezonuna girdiğimiz şu günlerde kâr beklentisi yüksek hisse senetlerini tercih etmelerini tavsiye ediyor.

Bu dönemde özellikle düşüş fırsatlarının değerlendirilebileceğini ifade eden analistler, burada seçici olunması uyarısında bulunuyor. BİST'in orta ve uzun vadeli potansiyelinin devam ettiğinin düşünülmesine karşın gelinen seviyelerde kısa vadeli portföylerde hisse oranlarının makul seviyelerde tutulması, olası düzeltmelerde bu oranın artırılması tavsiye ediliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster