Ana SayfaYaşam-Magazin2019 Türkiye Astroloji Ajandası---

2019 Türkiye Astroloji Ajandası

1 / 5
2019 Türkiye Astroloji Ajandası
17 Aralık 2018 - 08:37 www.finansgundem.com

FINANSGUNDEM.COM

14 yıl banka ve aracı kurumlarda yönetici olarak çalışan, 2007’ de Londra'da astroterapist ünvanı alan Aytuğ Yüceer Özdemir, Gündem Medya Grubu okurları için “2019 Türkiye Astroloji Ajandası”nı kaleme aldı.

Türkiye için…

Yeni yılda hangi alanda yeni yatırımlar olacak? Hangi sektör ‘en çok kazandıran’ unvanını alacak? İstihdam artışı nerede yaşanacak? Yerel seçimlerde nasıl bir sonuç çıkabilir? Vergiler bu yıl gündeme damgasını vurur mu? Kuraklık, aşırı yağışlar yurdu etkiler mi? Borsa en çok hangi aylarda konuşulacak?

İş dünyası için…

Sosyal medyada iş kurma şansı kimlerin olacak? Şahane bir ortaklık için en mükemmel zaman ne? Hangi burç borsadan para kazanacak? Loto-Toto-Piyango kimlere vuracak? Kimler seyahate çıkmalı, aradığı aşkı yakalamalı? Kimler yeni bir ev almaya hazır olmalı? Büyük projeler hangi burcun iş adamlarının kapısını çalacak? Kariyerde kimleri şahane bir yıl bekliyor?

Astroterapist&Nöroterapist Aytuğ Yüceer Özdemir’in kaleminden 2019 başlıyor…

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster