Foto GaleriGündem81 ilde demokrasi nöbeti tamamlandı

81 ilde demokrasi nöbeti tamamlandı

10 / 30 81 ilde demokrasi nöbeti tamamlandı
17 Temmuz 2017 - 01:54

Şahin, hain darbe girişiminin yaşandığı gün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla tüm Türkiye ve İstanbul'un sokaklara döküldüğünü hatırlatarak, şöyle devam etti:

"Biz o gün köprüdeyken ilk aklıma gelen yerlerden birisi Kısıklı'ydı. Arkadaşlara 'Cumhurbaşkanımızın konutu ne durumda?' diye sorunca 'Orada problem yok, orada vatandaşlarımız etrafı sardı ve nöbete başladı' dediler. Bunu duyunca en azından bu bölgeyle ilgili hamdolsun rahatlamıştık. Bu millet gerçekten büyük bir millet ve büyük millet olmak kolay değil. Bu millet binlerce yıllık mazisiyle ve bugüne taşıdıklarıyla büyük bir millet. Bunu 15 Temmuz'da bir defa daha gösterdi. İradesine, liderine sahip çıktı. Seçtiklerine, Meclisine, hükümetine sahip çıktı ve Cenab-ı Hakk o gece bu milletin kalbinden, göğsünden korkuyu çekip aldı. Tankların üzerine, kurşunların üzerine çıplak göğüsleriyle koştular. Bu, o gün bizi mağlup edeceğini düşünen hainlere büyük bir ders oldu." 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster