Foto GaleriYaşamPrens Harry ile Meghan Markle evlendi

Prens Harry ile Meghan Markle evlendi

1 / 69 Prens Harry ile Meghan Markle evlendi
19 Mayıs 2018 - 12:49

İngiltere'de tahtın 6. sıradaki varisi Prens Harry ile Meghan Markle'ın merakla beklenen düğün günü geldi çattı. Harry ve Markle, ST. George Şapeli'nde dünya evine girdi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika19 Mayıs 2018 16:52

    Osmanlı'da stratejik evlilikler olmuş, padişah kızları 3-4 yaşlarında paşalarla evlendirilmiş ve sultanlar ergenlik çağına gelmeden bakire olarak dul kalmışlardır.

  • belirsizlik19 Mayıs 2018 15:19

    kraliyet yahudi bir gelin aldı, aklıma gelmiyor değil şu an 1.sıradaki abisi ve ailesi skandal bir şekilde bir olayla yada bir aile faciası ile tahttan mahrum bırakılmasınlar. diananın şüpheli ölümü hala hafızalarda. bu kızı boşuna buraya monte etmediler bence. küçük oğlan stratejik davrandı. komplo demeyin osmanlıda olmadı mı böyle şeyler.

  • Nihat19 Mayıs 2018 14:33

    Sömürü, kan ve gözyaşı üzerine kurulan mutlulukların sonu bedbahtlık olur.İnsanları uyuşturmak ne kadar kolaymış meğer. Herkes ağzı açık ayran budalası gibi seyrediyor. Birleşik Krallık denilen ülke Dünya da sömürünün, katliamların, felaketlerin öncülüğünü yapmıştır. Hala da öyledir. ''Eğer bir derede iki balık kavga ediyorsa bilin ki oradan uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir'' Hint atasözü.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster