Foto GaleriGündemListe açıklandı! Yeni bakanları tanıyalım

Liste açıklandı! Yeni bakanları tanıyalım

1 / 27 Liste açıklandı! Yeni bakanları tanıyalım
24 Mayıs 2016 - 12:35

Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı 65. Hükümet'te 25 ilden 26 bakan görev alıyor. Yeni kabinede Karadeniz Bölgesi'nden iki başbakan yardımcısı ve 4 bakan yer aldı.

Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında oluşturulan 65. Hükümet'te Ankara, İstanbul, Bursa, Eskişehir, Kocaeli, Sivas, Giresun, Gaziantep, Ordu, Kahramanmaraş, Yozgat, Adana, Düzce, Trabzon, Kayseri, Antalya, Denizli, Samsun, Şanlıurfa, Malatya, Karaman, Bayburt, Afyonkarahisar, Erzurum ve Kars'tan kabineye isimler girdi.

Başbakan yardımcıları Canikli Giresun'dan, Kurtulmuş Ordu'dan kabineye seçilirken, Trabzon'dan Soylu, Düzce'den Özlü, Samsun'dan Kılıç, Bayburt'tan Ağbal, Karadeniz Bölgesi'nden seçilen isimler arasında bulunuyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, kabineye İstanbul'dan seçilen isimler oldu. İşte yeni bakanlar...

Başbakan Binali Yıldırım: İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşa ve Deniz Bilimleri Fakültesini bitirdi. Yüksek lisansını aynı fakültede tamamladı. Dünya Denizcilik Üniversitesi (World Maritime University)'de ihtisas eğitimi aldı. 22. Dönemde İstanbul, 23. Dönemde Erzincan Milletvekili seçildi. 58, 59 ve 60. Hükümetlerde Ulaştırma Bakanlığı yaptı. 61. Hükümette yeniden Ulaştırma Bakanı oldu.İyi düzeyde İngilizce ve Fransızca bilen Yıldırım, evli ve 3 çocuk babasıdır.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster