Foto GaleriYaşamAytuğ Özdemir’den 31 Ocak uyarıları

Aytuğ Özdemir’den 31 Ocak uyarıları

1 / 13 Aytuğ Özdemir’den 31 Ocak uyarıları
12 Ocak 2018 - 10:39

FINANSGUNDEM. COM

31 Ocak 2018’de tam Ay tutulması yaşanacak. Peki, bu tutulmanın çarpıcı etkileri nasıl okunmalı? Astroterapist&Nöroterapist Aytuğ Yüceer Özdemir, Gündem Medya Grubu okurları için 31 Ocak 2018 Astrolojisi’ne baktı, yorumlarını paylaştı.

Özdemir, “31 Ocak saat 16:30 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Tam Ay tutulması, en etkili olacağı ilk 10 günde özellikle ilişkilerimizin, iç dünyamızda duygusal yanımızın, dişil enerjimizin etki altında olacağı bir enerji üretiyor olacak. Bazılarımız öz benliği, gerçek kimliği hakkında bir yeniden kabul talebine girerken bazılarımız, kararlarımızda bağımsızlaşma arzusu içinde olacağız. Öte yandan dozların ayarlanması bu tutulma sırasında büyük önem taşıyor keza bu bağımsızlaşma kendi kimliği ile hareket güdüsü bencilleşme haline dönebilir. Keza ilişki konularına vurgu yapan bir tutulma yaşıyor olacağız. Dozların doğru ayarlanması ve pozitif farkındalığın başarılması halinde ise yılın ilk tutulması şans dağıtıyor olacak” dedi.

İşte Aytuğ Yüceer Özdemir’den burç burç yorumlar…

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster