Foto GaleriGündemSean Penn, İstanbul'dan ayrıldı

Sean Penn, İstanbul'dan ayrıldı

1 / 12 Sean Penn, İstanbul'dan ayrıldı
07 Aralık 2018 - 16:24

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin belgesel çekimi için İstanbul'da bulunan ABD'li ünlü sinema oyuncusu Sean Penn, Türkiye'den ayrıldı.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum daha07 Aralık 2018 19:27

    Hatta size söyleyeyim durmadan müslüman olmuş gibi davranan lindsay lohan ıda kabul etmeyin.Alt düzeyde memurlar kabul etsin onları. Cıa ve fbı bunları kesinlikle kullanabilir. Bütün hollywood yıldızlarının canı cehenneme.

  • bir yorum07 Aralık 2018 18:41

    Bu adam cıa ye çalışıyor kardeşim.Kimbilir ne yapmak için geldi. Bu adamla devletimizin üst düzey yetkilileri konuşmamalıdır.Hatta onu kesinlikle makamlarına davet etmemelidir.Çünkü dinleme cihazı koyabilir aman dikkat. En azından davet ediyorsanız üstünü iyi arayın hatta donpaça soyun.Bu adamın bize karşı ajanlığını bertaraf edin. Bu adam aynısını bir çete liderine yapmış.Yani onunla program yapmak için görüşme yaptıktan bir süre sonra çete reisi öldürülmüş. Ve diyorlar ki sean penn çete reisinin yanından ayrılırken bir dinleme cihazı bırakmış.Bunun doğru olma ihtimali çok fazla. Hatta bence hiç bir hollywood artizlerin kabul etmeyin ve onları adım adım izleyin.Bence hepsi casus onların.

BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster