BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTürk firması Tekzen Avrupa’da söz sahibi----

Türk firması Tekzen Avrupa’da söz sahibi

Türk firması Tekzen Avrupa’da söz sahibi
15 Aralık 2014 - 15:18 www.finansgundem.com

Tekzen Yapı Market’in Başkanı Murat Gigin EDRA Yönetim Kurulu’na seçildi.

Tekzen Yapı Market, sektörde Avrupa’nın en etkili kuruluşlarından olan European DIY Retailers Association - EDRA’nın yönetim kuruluna girerek Avrupa’da söz sahibi oyuncular arasında aldığı yeri pekiştirdi. 97 ülkede, 120 değişik perakende zincirinin üye olduğu, Türkiye’yi sadece Tekzen’in temsil ettiği dev birliğin yönetim kuruluna  Tekzen Yapı Market’in Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin seçildi. Murat Gigin’in önümüzdeki dönemde bu alanda yoğun bir şekilde faaliyet göstermesi bekleniyor.
 
Ev Geliştirme sektörüne ve “Do It Youself” (Kendin Yap) sektörüne hizmet veren BHB Alman ve SPK Fransız merkezli Perakendeciler ve Tedarikçiler Birlikleri tarafından 2002 yılında kurulan EDRA, dünya çapında yapı market zincirlerini tek bir çatı altında toplayarak güncel gelişmeleri, yaygın uygulamaları ve en son eğilimlerin takibini yapmakta.  EDRA, üyelerinin 1.5 milyon çalışanı istihdam ettiği 18,700 mağaza ve 208 milyar Euro toplam ciro ile glabal bir birlik.

50 ilde 100’ü aşkın, Romanya’da 2 ve Kuzey Irak’ta 1 mağaza ile faaliyet göstermekte olan Tekzen de 2015’te kutlayacağı 20. Yılına Avrupa’nın söz sahibi markaları arasında girmenin mutluluğunu yaşamakta.
 
Ülke çapında ve Avrupa’daki yükselişini sürdürmeye devam eden,  geçtiğimiz Ekim ayında Romanya Bükreş’teki ikinci mağazasını Plaza AVM’de açan Tekzen, Avrupa’da gerçekleştirdiği işbirlikleri ve üstlendiği sorumluklarla da dikkat çekiyor.
 
EDRA üye ülkeleri arasında Amerika, Avustralya, Almanya, Fransa, İngiltere, Hollanda, Belçika, İspanya, İtalya, Avusturya, Portekiz, İrlanda, İsveç, Norveç, Finlandiya, Polonya, Slovenya, Bulgaristan, Türkiye, Rusya, Ukrayna, Baltık ülkeleri, Kazakistan, Peru, Şili, Güney Afrika şirketleri bulunmaktadır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)