BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKulisŞahin Sucukları’ndan büyük sorumluluk----

Şahin Sucukları’ndan büyük sorumluluk

Şahin Sucukları’ndan büyük sorumluluk
10 Kasım 2015 - 13:36 www.finansgundem.com

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projeleri’nde odağına çocuklar ve ihtiyaç sahiplerini alan Şahin Sucukları: Bu Gurur Hepimizin!

Tüm faaliyetlerinde kurumsal sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi yönetim anlayışının temel ve değişmez unsurlarından biri olarak kabul eden Şahin Sucukları, içinde bulunduğu topraklarda kazandıklarını, ait olduğu toplumla paylaşmaktan gurur duyuyor. Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarında en yüksek toplumsal faydayı yaratacak projelere odaklanmaya özen gösteren Şahin Sucukları, bu çerçevede, ülkemizin geleceği olan çocuk ve eğitim konularına özel önem veriyor.
 
Bu kapsamda, sağlık ve kalite odaklı AR-GE yatırımlarından ödün vermeyen Şahin Sucukları, kalite ve güven vurgusuyla çıktığı yolda, ilk günden itibaren kendisini destekleyen ve günden güne büyüyen,  tüketici ailesinden aldığı desteğe ‘Bu Gurur Hepimizin’ diyerek teşekkür ediyor.


 
Şahin Sucukları, hayata geçirdiği Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi ile dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine el uzatan Türk Kızılayı’na destek olarak, Kızılay’ın yürüttüğü faaliyetlere aracılığıyla yüzbinlerce ihtiyaç sahibi ile başta müşterileri olmak üzere tüm paydaşlarının sofrasını paylaşmalarına aracı oluyor.
 
Bir başka Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’nin odağına “çocukları” yerleştiren Şahin Sucukları, Türkiye Korunmaya Muhtaç  Çocuklar Vakfı ‘na destek oluyor. Şahin Sucukları;  Koruncuk Vakfı’nın 35 yıldır üstelenmiş olduğu misyona destek olarak, korunma ihtiyacı olan çocukların eğitim ve sağlık giderlerine ortak, ürünleri ile de beslenmelerine destek oluyor.


 
1 yıl boyunca sürecek olan kampanyada tüketici , aldığı her Şahin ürünü ile Şahin Sucuklarının yapmış olduğu desteğe ortak oluyor.
 
“Siz de aldığınız her Şahin ürünü ile; bu desteğin bir parçası olabilir, sofranızı ihtiyaç sahipleri ile paylaşabilirsiniz.”
 
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sucukmuş20 Kasım 2015 00:33

    kayseri yöresel ürünlür fuarına neden bir sucuk reyonu aaçamadınız??dışardan gelenler kayserinin nesi meşhur dedi hep...fiyat düşer diyemi korktunuz acaba:)

  • ckoyuncu10 Kasım 2015 17:24

    SUCUK ALIYORUM AMA BUNU DEĞİL DAHA GÜVENİLİR OLDUĞU İÇİN " TORKU SUCUK " ALIYORUM . ENFES. AYRICA TORKU SOSYAL SORUMLULUK DUYGUSU ÇOK DAHA YÜKSEK. 170.000 AİLEYE DİREKT DESTEK OLUYOR.