BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisŞahenk orayı da alıyor!----

Şahenk orayı da alıyor!

Şahenk orayı da alıyor!
10 Nisan 2014 - 16:29 www.finansgundem.com

İş adamı Gökşin Ilıcalı’nın başında bulunduğu Argos Turizm şirketini Doğuş Otel Yatırımları satın alıyor

Doğuş Otel Yatırımları ve Turizm A.Ş., Argos Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş.'yi satın almak için Rekabet Kurumu’na başvurdu.  Rekabet Kurumu’nda onayın çıkması ile Argos Turizm, Doğuş Otel’in bünyesine girmiş olacak.

30 MİLYON EURODAN AŞAĞI SATMAM DEMİŞTİ

Hürriyet'te yer alan habere göre, İstanbul Tıp Fakültesi mezunu Gökşin Ilıcalı Argos İletişim’i kurarak iş yaşamına atıldı. 17 yıl kadar önce Kapadokya’ya tatile giden Ilıcalı, bir ev satın almaya karar verdi. Satın aldığı evi butik otele dönüştüren Ilıcalı, ev alımlarına sürdürdü. 13 yıl restore edilen Argos Cappadocia 4 yıl önce hizmete açıldı.

Gökşin Ilıcalı, geçtimiz yıl Hürriyet Dünyası yazarı Vahap Munyar'a verdiği röportajda, "Otele bir müşteri çıksa 30 milyon Euro’dan aşağı satmam' demişti.


'ORTAKLIK YAPACAĞIZ'


Argos Turizm Yatırım ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Gökşin Ilıcalı, ortaklık için çeşitli teklifler aldıklarını, Doğuş ile belli bir noktaya geldiklerini ifade etti. Ilıcalı, şirketin tamamını satmayacaklarını, ortaklık yapılacağını ifade etti. Ilıcalı, Argos Cappadocia’yı önemli bir noktaya getirdiklerini, çok sayıda ödül aldıklarını ifade ederek, devam eden 3-4 otel yatırımlarının olduğunu söyledi.

YATIRIMLARA HIZ VERDİ

Son zamanlarda otelcilik alanında önemli yatırımlar yapan Doğuş Grubu'nun bünyesinde sekiz adet beş yıldızlı otel ve iki butik otel bulunuyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)