BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisParalel dinlemeden Nusr'et de muzdarip----

Paralel dinlemeden Nusr'et de muzdarip

Paralel dinlemeden Nusr'et de muzdarip
01 Kasım 2014 - 11:06 www.finansgundem.com

Telefon dinlemeleri restoranlarını bile güvenlik önlemi almaya itti. Ünlü et restoranı "Nusr'et"in bile dinlenmeyen özel odası var!

17 Aralık yolsuzluk soruşturması ve Suriye tapeleriyle en üst düzey isimlera atfedilen telefon kayıtlarının kamuoyuyla paylaşılması sonrası, başkent Ankara’da restoranların ‘dinlenemeyen odalar‘da servis yaptığı belirtiliyor.

"VIP YEMEK ODASI"

Milliyet’ten Songül Hatısaru’nun yazısına göre, Ankara restoranları loca sistemine geçmiş durumda. Öyle ki, ”Siyaset ve iş kesiminin uğradığı birçok restoranda özel odalar yapılmış. Bakanlar, milletvekilleri, önemli iş görüşmelerini ortada yapmak istemeyen işadamları daha çok bu özel VIP yemek odalarını kullanıyor.”

SİYASİLER İÇİN "DİNLENMEYEN ÖZEL ODALAR" 

Buna göre, söz konusu odalarda ortam dinlemesi yapılamıyor. Zira odaların tavan aralarına ortam dinlemesini engelleyen özel düzenekler kurulmuş. Hatısaru, Ankara şubesini geçen yıl açan ünlü et lokantası Nusr-Et’in de loca sistemine geçtiğini, üst katında özel odalar açtığını yazdı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • başlık08 Kasım 2014 11:53

    başlıkta yazan şeye yönelik haber metninde hiçbir ibare yok. u da haberin inanılırlığına gölge düşürüyor. keşke sansasyonel olmak yerine haber içeriğiyle tutarlı başlık seçilseymiş.