BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÖzyeğin'den birleşme itirafı----

Özyeğin'den birleşme itirafı

Özyeğin'den birleşme itirafı
26 Ağustos 2014 - 12:11 www.finansgundem.com

Fiba Holding'in patronu Hüsnü Özyeğin, şirketlerini birleştirme konusunda geç kaldığını açıkladı

Önceki hafta Hüsnü Özyeğin’in kurucusu olduğu Fiba Holding’in iki faktoring şirketini birleştirme çalışmalarını aktarmıştık. Nitekim edindiğimiz bilgiler grubun patronu Hüsnü Özyeğin tarafından da doğrulandı. Ekonomistten Talat Yeşiloğlu’nun sorularını yanıtlayan Özyeğin, “Evet, şirketleri birleştiriyoruz. Bugünkü koşullarda iki şirket olmasının anlamı yok. Biraz geç kaldık ama sonunda daha büyük bir şirket ortaya çıkacak” diyor. 
Daha önce, Fiba Faktoring ve Girişim Faktoring şirketlerinin birleşmesiyle ortaya çıkacak yeni şirketin genel müdürlüğünü ING Faktoring’in genel müdürü Özge Yılmaz’ın üstleneceğini yazmıştık. Nitekim, Özge Yılmaz, ING Faktoring’in genel müdürlüğü görevinden istifa etti ve yeni görevine başladı. Yılmaz’ın ING Faktoring’e gitmeden önce Fiba Faktoring’in genel müdürü Oya Yüksek’in yardımcılığını yaptığını anımsatalım. 
İki şirketin birleşme çalışmaları devam ederken, çatı şirketin Fiba Faktoring olacağı bilgisine ulaştık. Birleşme onayı için BDDK’ya da başvurunun yapıldığını öğrendik. Ancak birleşme için BDDK’dan gelecek onayın eylül ayı sonunu bulabileceği söyleniyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)