Ana SayfaFinans KulisMurat Ülker yeni planlarını açıkladı!---

Murat Ülker yeni planlarını açıkladı!

1 / 13
Murat Ülker yeni planlarını açıkladı!
02 Şubat 2015 - 13:07 www.finansgundem.com

Global marka olmak için 1980'lerin sonunda yola çıkıldı. Bu stratejinin kırılma noktaları, 1980'lerin dünya gıda devi Nabisco'nun bazı varlıklarını satın almak üzere yola çıkılan 'global marka' stratejisi, önce Godiva, ardından DeMet's ve son olarak da United Biscuits (UB) gibi kuruluşlarla yerine geldi. Bunların devamı gelecek mi?

Murat Ülker, "Ağzımızda büyük lokma var" diyerek, şimdilik buna sıcak bakmıyor. Aksine, yeni yapılanmanın yanı sıra 2015 için "Varlık satışı olacak" diyor. Maya şirketinin ardından Rekabet Kurumu'ndan onay bekleyen marina satışının yanı sıra gayrimenkul, finans, ambalaj fabrikaları gibi varlıkların elden çıkarılacağını açıklıyor. United Biscuits katılmadan 19 milyar liralık konsolide ciroya ulaşan Yıldız Holding'in 'executive chairman'ı Murat Ülker'in Ekonomist’ten Talat Yeşiloğlu’nun sorularına verdiği esprili ve net yanıtlar şöyle:

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster