BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisMuhtar Kent'e 300 yıllık madalya!----

Muhtar Kent'e 300 yıllık madalya!

Muhtar Kent'e 300 yıllık madalya!
08 Şubat 2016 - 07:23 www.finansgundem.com

Coca-Cola Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Muhtar Kent, 2016 yılı Georgia eyalet mütevellisi olarak seçilerek Eyalet Madalyası’na layık görül

Tarihi yaklaşık 300 yıl öncesine dayanan “Georgia Mütevellileri Eyalet Madalyası”, “Kendin için değil, başkaları için” mottosuyla, yaşamları ve başarılarıyla örnek olan kişilere verilirken, ilk defa bir Türk bu unvana sahip oldu. Her yıl iki kişiye verilen madalyaya Kent’in yanı sıra Synovus’u 35 yıl boyunca yöneten Jim Blanchard seçildi. Güçlü bir sürdürülebilirlik savunucusu olan Muhtar Kent, Coca-Cola Şirketi’nde liderlik ettiği sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik konularındaki başarılarıyla, Eyalet Madalyası’nın temsil ettiği örnek bir kişilik olarak gösterildi. 

ÇITAYI SÜREKLİ YÜKSELTTİ

Kent’in liderliğindeki Coca-Cola Şirketi, 2020 yılına kadar kullandığı suyu geri kazanmak, karbon ayak izini azaltmak ve tüm dünyadan 5 milyon kadını güçlendirmek için hayata geçirdiği projelerle, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik konularındaki çıtayı daha da yükseltti. Coca-Cola, Kent’in öncülüğünde, sürdürülebilirlik konusundaki çalışmalarına ivme kazandırarak su ve enerji verimliliği, hibrit kamyonlar ve bitki bazlı hammaddeden yapılmış tamamen geri dönüştürülebilir ilk içecek şişesi olma özelliğini taşıyan ’BitkiŞişe’ başta olmak üzere geri dönüşüm ve ambalaj alanlarındaki iyileştirmelere yoğunlaştı. 

BÜYÜK BİR ONUR

Kent madalyaya layık görülmesinin ardından şunları söyledi: “Bu unvan ve madalya, gerek benim gerekse temsil ettiğim Coca-Cola Şirketi için büyük bir onur. Georgia Tarih Derneği’nin ve Georgia Mütevellileri’nin olağanüstü çalışmaları ve vizyonu ile ilişkilendirilmek, toplumlarımız üzerinde uzun ömürlü ve pozitif bir etki yaratma misyonumuzun nüvesini oluşturan bir sorumluluk getiriyor. Coca-Cola olarak, bu büyük şehir ve eyaletin zengin kültür ve mirasının bir parçası olmaktan onur duyuyoruz.” Merkezi Georgia eyaletindeki Atlanta’da olan Coca-Cola Şirketi, Georgialılar için önem taşıyor. Bugün Coca-Cola’nın 129 bin çalışanının 9 bini Atlanta’da görev alıyor. Coca-Cola, Atlanta’nın iş ve eğitim dünyası için bir bağlantı noktası olarak görülmesine yardımcı oldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)