BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKorkmaz Yiğit'ten Sarıgül iddiası!----

Korkmaz Yiğit'ten Sarıgül iddiası!

Korkmaz Yiğit'ten Sarıgül iddiası!
16 Eylül 2014 - 07:33 www.finansgundem.com

İşadamı Korkmaz Yiğit, Mustafa Sarıgül'den hiçbir alacağı olmadığına dair imzaladığı belgeyi baskı altında imzaladığı gerekçesiyle savcılığa başvurdu

İşadamı Korkmaz Yiğit, Sudi Özkan'ın kendisine baskı ile Mustafa Sarıgül'den hiçbir alacağı olmadığı yönünde ibraname imzalattığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu
Sabah'ın haberine göre, işadamı Korkmaz Yiğit ile Mustafa Sarıgül arasındaki hesaplaşmaya Sudi Özkan'ın da adı bulaştı.

Korkmaz Yiğit, kumarhaler kralı olarak bilinen Sudi Özkan'ın kendisine Sarıgül'den hiçbir alacağı olmadığı yönünde baskıyla ibraname imzalattığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dilekçesinde, Bodrum'a davet edildiğini ve Özkan'ın, Sarıgül lehine bir ibraname imzalattığını söyleyen Yiğit, buna itiraz ettiği zaman sert tavırla karşılaştığını belirtti. Yiğit, geçmişte Sarıgül ile, ticari ilişkileri olduğunu ve alacak-verecek konularını 2005'te hazırlanan ibranameyle tasfiye ettiklerini anlattı.

Yiğit, şöyle konuştu: "Sarıgül'ün de içerisinde bulunduğu muhtelif şahıs ve firmalarla 2005'te karşılıklı ibralaşılmıştır. 18 Ocak 2014'te ise TMSF tarafından Sarıgül aleyhine 1998'de Bank Ekspress'ten kullandığı krediler sebebiyle banka hesaplarına ve mal varlıklarına tedbir konulmuştur."

'BUNU İMZALA'

17 Temmuz 2014'te Sudi Özkan'ın kendisini Bodrum'a davet ettiğini söyleyen Yiğit, "Evde Sudi Bey'den başka 8-9 kişi daha vardı. Bana Sarıgül'le ilgili ibranameyi uzatarak 'bunu imzala' dedi. Şok yaşadım, itiraz ettim. Özkan, sinirlenerek, 'Sana imzala diyorsam imzala, 40 yıllık arkadaşız' dedi. Bir arkadaş gibi söylenmiş söz gibi algılansa da Sudi Bey'in sert tavrı, tanımadığım şahısların etrafımda dolanması benim için yeterli baskı unsuruydu. İbranameyi imzaladım." Yiğit, daha sonra Özkan'ın Sarıgül'ü arayıp telefonu kendisine verdiğini belirterek "Zorla imzaladığım belge için Sarıgül de teşekkür etti" dedi.

MAL VARLIĞINA EL KONULMUŞTU

Mustafa Sarıgül'ün banka hesaplarına ve gayrimenkullerine, 1998'de Bank Ekspress'ten aldığı kredi nedeniyle haciz konulmuştu. Sarıgül'ün, kayıp olduğu bildirilen kredi borcu belgelerini TMSF'ye, Bank Ekspress'in eski sahibi işadamı Korkmaz Yiğit teslim etmiş, TMSF de Yiğit tarafından gelen belgeleri inceledikten sonra Sarıgül'ün mal varlığına haciz koymuştu.

BEN DE DAVA AÇARIM

Sudi Özkan da, Yiğit'in imzasının doğru olduğunu ancak zorlamanın yaşanmadığını söyledi. Özkan "Yiğit, rızasıyla imzaladı. Dava açarsa ben de hukuki haklarımı koruyacağım" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)