BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKaşıbeyaz Ankara yolunda!----

Kaşıbeyaz Ankara yolunda!

Kaşıbeyaz Ankara yolunda!
01 Aralık 2015 - 08:50 www.finansgundem.com

İstanbul dışındaki ilk Kaşıbeyaz nisan ayında Ankara'da açılacak...

Türkiye'nin kebap deyince ilk akla gelen restoranlardan biri Kaşıbeyaz'dır. Ahmet Kaşıbeyaz, İstanbul Aksaray'da ilk restoranını 1974'te açtı. 41 yılı geride bırakan Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'nun bugün Florya, Yeniköy, Florya Akvaryum AVM'da üç et, bir de balık restoranı var.

Şimdilerde Ahmet Kaşıbeyaz'ın oğulları Murat ve Ali Suat'ın fiilen yönettiği grubun Etiler ve Kaşıbeyaz Yeşilköy'de iki baklava mağazası da var. Kaşıbeyaz'ın bugüne kadar İstanbul Anadolu Yakası'nda restoranı yoktu. Kaşıbeyaz'ın ilk kez Anadolu Yakası'na geçmeye hazırlandığını duyduk. Kaşıbeyaz, Ziylan Grubu'nun Ataşehir'de yaptığı WaterGardens İstanbul içinde bir restoran açacakmış. WaterGardens İstanbul, bir yaşam ve gusto merkezi olarak planlanmış bir yatırım. Dubai'deki su oyunlarının da getirileceği projede, ağırlıklı olarak restoranlar bulunacak. Kaşıbeyaz da A sınıfı restoranların bulunacağı katta bin 900 metrekarelik bir mağaza kiralamış. Restoranın gelecek yıl haziran ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Kaşıbeyaz Lezzet Grubu'nun Ortağı Murat Kaşıbeyaz, "Ziylan Ailesi dostumuzdur. Onların projesinde restoran açmak için bizi motive etti. Ayrıca WaterGardens projesi Batı Ataşehir'de Finans Merkezi'ne çok yakın. Bu bölgede beyaz yakalılar çok fazla. Biz de bu proje vesilesiyle Anadolu Yakası'ndaki ilk restoranımızı açmak istedik" diyor.

Yeni restoran için 3 milyon dolarlık bir yatırım yapılacakmış. Peki Kaşıbeyaz hep İstanbul'da mı olacak? Bu konuda da hazırlıklar sürüyormuş. İstanbul dışındaki ilk Kaşıbeyaz nisan ayında Ankara'da açılacakmış... (PARA DERGİSİ)
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)