BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisKanal D Sosyal Medya Ajansı’nı seçiyor----

Kanal D Sosyal Medya Ajansı’nı seçiyor

Kanal D Sosyal Medya Ajansı’nı seçiyor
05 Mayıs 2015 - 15:00 www.finansgundem.com

Kanal D, çalışacağı sosyal medya ajansını konkur süreci ile belirliyor.

Türkiye’nin sevilen ve birçok ilke imza atan  yapımlarını bünyesinde barındıran  Kanal D’nin resmi sosyal medya hesaplarının yönetimi için başlattığı konkura  başvuru 5 Mayıs 2015 - 8 Mayıs 2015 tarihleri arası gerçekleşecek. Haziran ayından itibaren çalışmaya başlayacak sosyal medya ajansının belirlenme süreci detayları ise  aşağıda yer almaktadır.
 
Konkura portföylerinde rakip markalar barındırmayan ajanslara öncelik tanınacaktır. Mayıs ayının üçüncü haftası sonuçlanacak olan süreç 2 etaptan oluşuyor. Konkur sürecinin ilk aşamasını, ajansları tanıma aşaması oluştururken 2. bölümde kısa listeye kalan ajanslara strateji briefleri verilecektir.
 
Konkuru kazanan ajansın, KANAL D için sosyal medya iletişim stratejisi geliştirme ve uygulama konularında çalışması beklenmektedir.
 
Konkura katılmak isteyenler şartname dökümanına ulaşmak için [email protected] adresine mesaj atabilirler. İlk etap 8 Mayıs Cuma saat 17:00 de sona ermektedir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)