BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisGSK Türkiye'ye bilişim transferi----

GSK Türkiye'ye bilişim transferi

GSK Türkiye'ye bilişim transferi
17 Nisan 2015 - 15:44 www.finansgundem.com

GlaxoSmithKline bilişim sektörünün önemli isimlerinden Suat Akkan'ı ekibine kattı

İlaç ve aşı firmalarından GlaxoSmithKline (GSK)’nın Türkiye kadrosu genişliyor. Bilişim sektörünün önemli isimlerinden Suat Akkan, Bilgi Teknolojileri İş Ortağı olarak 1 Mart 2015 itibariyle GSK ekibine katıldı.

GSK Türkiye 2015’te giderek güçlenen kadrosuna yeni isimler eklemeye devam ediyor. General Electric Healthcare’in Doğu ve Afrika Büyüyen Pazarlar Bölgesi Operasyonel Bilişim Lideri iken, GSK Türkiye’ye transfer olan Suat Akkan, aynı zamanda GSK Türkiye Yönetim Ekibi’nin de bir üyesi olarak görev yapacak.

18 yıldan bu yana kariyerinde birçok farklı kurum ve pozisyonda ilerleyen Akkan, MSD Türkiye’nin bilişim sistemleri bölümünde başladığı çalışmalarını IT Analisti olarak tamamlayıp, Merck & Co.’da sırasıyla Kıdemli Sistem Operasyonları Analisti, Orta Doğu ve Afrika Bölgesinden Sorumlu Teknoloji Hizmetleri Lideri pozisyonlarında yer aldı. Merck&Co.’dan ayrıldığında Türkiye IT Lideri ve Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Teknoloji Hizmetleri Yöneticisi görevinde olan Akkan, 2013 yılında GE Healthcare’de Doğu ve Afrika Büyüyen Pazarlar Bölgesi Operasyonel Bilişim Lideri olarak çalışmaya başladı. Akkan, 2015 yılı Mart ayında ise Bilgi Teknolojileri İş Ortağı olarak GSK Türkiye’ye katıldı.

Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Telekomünikasyon Mühendisliği mezunu olan Suat Akkan’ın, Boğaziçi Üniversitesi’nden MBA derecesi, İstanbul Üniversitesi’nden de Uluslararası İşletme Sertifikası bulunuyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)