BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisFinanscılara kara para aklamayı önleme eğitimi----

Finanscılara kara para aklamayı önleme eğitimi

Finanscılara kara para aklamayı önleme  eğitimi
18 Eylül 2014 - 13:13 www.finansgundem.com

Dr. Ulrich Göres, Ekim ayında Türkiye’ye geliyor. Eğitimi organize eden SPL Genel Müdürü Karabacak, “Program ufuk açıcı nitelikte” dedi.

Dünyaca ünlü bankacılık ve sermaye piyasaları hukukçusu Dr. Ulrich Göres, bir eğitim konferansı vermek üzere Ekim ayında Türkiye'ye geliyor. Sermaye piyasalarının eğitim kuruluşu olan SPL ve Frankfurt School of Finance & Management işbirliğiyle planlanan seminerin konusu; Bankacılar İçin Kurumsal Yönetim Uygulamaları.
 
 Diğer ülkeler kara parayla nasıl mücadele ediyor?
Kurumsal güvenlikte stratejiler, kara para aklamayı önlemeye yönelik iç kontrol uygulamaları dikkat çekici başlıklar arasında. Diğer ülkelerdeki yasal yaptırımlarla birlikte, Amerikan Yabancı  Yolsuzluk Faaliyetleri Kanunu ve İngiliz  Rüşvetle Mücadele Yasası'ndaki uygulamalar, yaptırımlar da ele alınacak.  Eğitim programı 2 gün sürecek. 
 
Bankacıların eğitim zirvesi
1-2 Ekim 2014 tarihlerinde, Karaköy'deki SPL Konferans Salonu'nda sürecek sunum, adeta bir eğitim zirvesi!  Bankaların yönetim ve denetleme kurullarının üstlenmesi gereken görevler ve uygulamalar kapsamında sektörün en yeni yol haritaları açılacak.
Dünya finans piyasalarını yakından izleyen SPL'nin Genel Müdürü Serkan Karabacak,  “Kurumsal yönetimin ülkemiz şirketlerimizin yönetilmesinde önemli bir önceliğinin olması gerekiyor. Bankacılık da bu kapsamda düşünülmeli. Bu doğrultuda kurumsal yönetime bir de bankalarımız açısından yaklaşılmasını sağlamak istedik. Bu çerçevede gerçekleştireceğimiz eğitim programı bankacılarımız için ufuk açıcı nitelikte" değerlendirmesinde bulundu.
 
İlk kez geliyor
Ocak 2014’ten itibaren Deutsche Bank’ta Kara Para Aklamayı Önleme ve Finansal Suçlar Global Başkanı olarak görevli olan Ulrich Göres,  finans dünyasının en önemli uzmanlarından biri. Westfalische Wilhelms Munster Universitesi Hukuk Fakültesi’nde  bankacılık ve sermaye piyasaları hukuku dersi  veren Dr. Göres, ilk kez ülkemize geliyor.
Kurumsal güvenlik uzmanlarının,  banka hukukçularının, kamu ve özel sektördeki Finans yöneticilerinin, global prosedür ve yönetmeliklerden haberdar olmak isteyenlerin ilgisi dahilinde olan konferansın kayıtlarına başvuru devam ediyor.
Telefon: 0212 292 82 00
Çağrı Merkezi: 444 9 775
E-mail: [email protected]
www.spl.com.tr
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)