BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEnerjisa CEO'su Mert gençlere seslendi----

Enerjisa CEO'su Mert gençlere seslendi

Enerjisa CEO'su Mert gençlere seslendi
08 Ekim 2015 - 15:20 www.finansgundem.com

Okan Üniversitesi’nin düzenlediği Kampüs Gelişim Zirvesi’nde konuşan Enerjisa CEO’su Yetik Kadri Mert, gençlere hayati uyarılar yaptı.

Okan Üniversitesi’nin düzenlediği Kampüs Gelişim Zirvesi’ne konuşan Enerjisa CEO’su Yetik Kadri Mert, “Vizyoner bir şirket olarak ileri vadeli planlar yapıyoruz. Bu da enerji sektörü kötü gitse de bundan etkilenmememizi sağlıyor” dedi.

Okan Üniversitesi Yönetim ve Araştırma Topluluğu’nun düzenlediği Kampüs Gelişim Zirvesi hafta boyunca sektöründe önde gelen şirketlerin yöneticilerini ağırladı. Zirve’ye, Enerjisa’nın 2011’den beri CEO’luğunu üstlenen Yetik Kadri Mert konuk oldu. 33 yıldır çalışma hayatında bulunan Mert’in öğrencilere ilk tavsiyesi her şeyi sorgulamak gerektiğiydi. Mert bu konuda “Her şeyi otomatikman kabul etmeyin. Riske girmek de gerekse, sonunda arzu ettiğiniz gibi sonuçlanmayacağını da bilseniz sorgulamaktan vazgeçmeyin. Toplumun peşinden gidince başarılı olma şansını kaçırıyorsunuz. Her zaman cesur olun ve sorgulayın” diye konuştu.  

Gençlere başarısızlıktan korkmamaları gerektiğini söyleyen Mert “Başarısızlıktan ders alıp onu tekrar etmemeye odaklanmanız, sonraki aşamada başarılı olmanızı sağlar” hatırlatmasında bulundu. 

Dünyada enerji sektörünün zor durumda olduğunu söyleyen Mert, Enerjisa’nın vizyoner bir şirket olarak ileri vadeli planlar yapmasının şirketi bu dönemden koruduğunu belirtti.
Üniversitelerde öğrencilerle sohbet etmenin, deneyimlerini aktarmanın, ders vermenin son yıllardaki motivasyon kaynağı olduğunu anlatan Mert, gençlerle buluşmanın hayatındaki öneminin altını çizdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)