BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisEltiler Şen Ailesi’ni böldü----

Eltiler Şen Ailesi’ni böldü

Eltiler Şen Ailesi’ni böldü
21 Aralık 2014 - 18:04 www.finansgundem.com

Begüm ile Aslı Şen arasındaki küslük, kardeşlere de sıçradı. Metin Şen, doğalgaz hisselerini Adnan Şen'e devredip şirketle olan bağını kopardı

Türkiye'nin en gözde ailelerinden Şen Ailesi'nin dillere destan mutluluğuna gölge düştü. Aile arasındaki sıkıntılar, elti olan Begüm ile Aslı Şen arasındaki gerginlikle başladı. Uzun yıllardır araları açık olduğu öne sürülen eltiler arasındaki problem, Begüm ile Adnan Şen çiftinin büyük oğulları Alp Ali Şen'in vefatının ardından doruğa çıktı. 

EĞLENCE SEKTÖRÜNE DALDI 
Eltiler arasındaki küslük ise geçtiğimiz ay kardeşlere sıçradı. Ailenin babası Ali Şen'in araya girmesi bile ne yazık ki yaşanan gerginliği bitiremedi. Adnan Şen'le yaşadığı sıkıntılar üzerine şirketten de ayrılmaya karar veren Metin Şen, doğalgaz işindeki hisselerini de ağabeyine devretti. Şen, aile şirketinden ayrılarak eğlence sektöründe hizmet veren şirketine ağırlık verdi. 

GERGİNLİK, AÇILIŞA YANSIDI 
Metin Şen, 'Dinesty' isimli şirketi adı altına Akmerkez'de 'Serafina' ve 'Brassarie Cognac' isimli iki restoran açtı. 'Serafina' isimli mekanın açılışına sadece Metin Şen ile eşi Aslı Şen'in katılması ise aile arasındaki gerginliği günyüzüne çıkardı. Bu arada Aslı Şen'in merhum 'Alp Ali Şen' adına kurulan vakfa destek olmaması da aile arasındaki gerginliği iyice tırmandırdı. (TAKVİM GAZETESİ)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)